“Nu eet ik overdag meer en drink ik voldoende, hierdoor heb ik ’s avonds geen “honger” meer en pak ik dus niets meer uit de kast.”

Online Groepscoaching

Sisterhood! Yeah! Het is zo transformerend en bevrijdend om te ervaren dat anderen ook struggelen. Dat vrouwen van wie jij denkt dat ze perfect zijn en alles hebben wat ze willen net zo goed onzeker zijn over hun lichaam of stressen over eetkeuzes. Elke keer opnieuw raakt het mij om te zien hoe magisch het effect is van SAMEN.

Vier je Lijf!

In het online programma ‘Vier je Lijf!’ gaan we 3 maanden aan de slag. In een gezamelijke Facebookgroep geef ik elke week een live-training waar we onderwerpen bespreken zoals: signalen van je lijf herkennen, dankbaar zijn voor je lijf en wat is nou gezonde voeding en waarom zijn er zo veel visies?
In jouw werkboek maak je de opdrachten die horen bij de les van die week en die bespreken we in de groep. Zo leer je jezelf en jouw patronen steeds beter kennen.
We lopen dus allemaal tegelijk hetzelfde pad!
Je hebt continu de mogelijkheid om te delen hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. Ik zal hier altijd op reageren, en ervaring leert dat de rest van de deelnemers dat ook doet 🙂 Hier ontstaat de magie!

Samen op weg naar een gezonde relatie met eten en je lijf

Succesverhaal

Voordat ik aan ‘Vier je Lijf’ begon was ik veel bezig met mijn lichaam en was ik ook erg ontevreden met mijn lichaam. Ik maakte over het algemeen gezonde/goede keuzes, maar als ik ’s avonds dan honger had (dacht ik…) dan liep ik naar de kast en pakte ik was lekkers. Vervolgens had ik daar spijt van en kon ik daar oprecht heel erg van balen dat ik dat lekkers uit de kast had gepakt.
Nu eet ik overdag meer en drink ik voldoende, hierdoor heb ik ’s avonds geen “honger” meer en pak ik dus niets meer uit de kast.
Lieke heeft mij handvaten gegeven om mijn lichaam te accepteren zoals hij is en dit heeft mij rust gegeven. Ook heb ik geleerd te luisteren naar de signalen die mijn lichaam af geeft. Is het wel echt honger, of heb je gewoon niet genoeg gedronken vandaag? Heel fijn om die stappen na te kunnen lopen en na te gaan waar je lichaam eigenlijk om vraagt.
Al het geleerde ga ik nog eens doornemen en actief blijven gebruiken.

Mandy (28 jaar)

Adres

Vlaskam 14
5446 WV Wanroij

Contact

telefoon: 06 23 57 68 62
mail: contact@liekemeijercoaching.nl

Wil je je gedachtes delen?

Ik kan me voorstellen dat het lezen van deze pagina's wat oproept bij je.
Heb je vragen of wil je ergens over praten? Stuur me vooral een berichtje!

15 + 5 =