“Waarom doe jij wat je doet? Waarom maak je de keuzes die je maakt?”

Individuele coaching

De een vindt het moeilijk om tijd te maken voor maaltijden (lees: zichzelf), de ander is juist de hele dag met eten bezig. De een wil afvallen om meer zelfvertrouwen te krijgen, de ander wil ‘gewoon’ gezonder eten. Tijdens de individuele coaching stemmen we volledig af op jouw doelen en jouw situatie. We kijken samen naar wat je valkuilen zijn en werken actief aan het veranderen van jouw patronen. 

Het grootste verschil met de groepscoaching is dat met de individuele coaching jij constant al mijn aandacht hebt. Wanneer je het zelf even niet meer ziet, kan ik je helpen de vinger op de juiste plek te leggen. Ook krijg je opdrachten mee die precies passend zijn voor jou op dat moment. 

Zo werken we samen naar een relaxte gezonde leefstijl

Lieke Meijer Afvallen

Gratis kennismakingsgesprek

Een gesprek van ongeveer 20 minuutjes waarin we bekijken of mijn aanpak de beste manier is voor jou om je doelen te bereiken en, super belangrijk, of de wederzijdse klik er is.

Lieke Meijer Coaching

Intakegesprek 

Bij je intakegesprek bespreken we je doelen en hoe we ze aan gaan pakken. We gaan op zoek naar een voedingspatroon wat haalbaar is en bij je past. Na de intake ontvang je de uitwerkingen voor jouw persoonlijke plan

Vervolgconsult

Hier gaat het werk pas echt beginnen. Hoe gaat het? Welke ervaringen had je de afgelopen week/weken? Hoe kwam dat? Wat kunnen we hier uit leren?
We krijgen steeds meer inzicht in je patronen en in wat je nodig hebt.

Succesverhaal

Ik ben op advies van een collega met deze verandering in levensstijl begonnen. Mijn levensstijl is ook echt veranderd. Ik ontbijt nu netjes, terwijl ik dat hiervoor niet deed. Ik kan mijn porties veel beter in de hand houden. En dit alles terwijl je nog steeds een verwenmoment mag hebben, want ik kan niet zonder mijn bakje chips in de vond. Ik ben in 3 maanden niet alleen 9.1 kilo afgevallen, ik heb een manier gevonden om het ook zo te houden. Daarnaast heb ik veel minder medicijnen nodig, want mijn PDS is onder controle en ook mijn eczeem is een stuk minder geworden.

Miloe (34 jaar)

Ja, ik ga ervoor!

Voel jij dat dit het moment is om aan de slag te gaan met je patronen? Dat je klaar bent om voor altijd te stoppen met dieten? 

Aanbod:

Aanbevolen!
Traject:
Intake met uitgewerkt advies en 10 vervolgconsulten € 497,-

Losse consulten:
Intake met uitgewerkt advies €117,-
Vervolgconsult € 57,-

Individuele voedingscoaching door een BGN Gewichtsconsulent wordt (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Adres

Vlaskam 14
5446 WV Wanroij

Contact

telefoon: 06 23 57 68 62
mail: contact@liekemeijercoaching.nl

Wil je je gedachtes delen?

Ik kan me voorstellen dat het lezen van deze pagina's wat oproept bij je.
Heb je vragen of wil je ergens over praten? Stuur me vooral een berichtje!

7 + 4 =