Waar lopen de meeste ondernemers tegenaan? Hoe bereik ik mijn ideale klant en welke uitstraling past daarbij? Laat dat vraagstuk nou juist mijn passie zijn!

“Everybody judges a book by it’s cover!” Maar… de inhoud moet natuurlijk wel kloppen bij de cover. Samen met jou bedenk en creeër ik perfecte branding die past bij jou en je business, waardoor jouw doelgroep getriggerd wordt. Ik maak gebruik van doelgerichte marketing om jouw ideale klant te bereiken. Indien gewenst werken we alles uit in pakkende online & offline communicatie.

Meer over mijn passie en werkwijze

Hoe fijn zou het zijn als je alleen nog werkt met
klanten waar je blij van wordt?
Klinkt te mooi om waar te zijn hè? Dat is het niet!

Dit e-book gaat je helpen in kaart te brengen wie je ideale klant is en hoe je dat kan gebruiken om hem of haar ook daadwerkelijk te bereiken.

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

“MIJN NIEUWE WEBSITE IS PRECIES ZOALS IK ME WENSTE, EN VEEL MEER DAN DAT DOOR JOUW IDEEËN EN AANVULLINGEN!”

“Yvonne, bedankt voor het maken van mijn website. Precies zoals ik me wenste, en veel meer dan dat, door jouw ideeën en aanvullingen. Helder, overzichtelijk en tot in de kleinste details perfect uitgevoerd. En ook voor de fijne samenwerking, dat je er nooit moe van werd om nog eens, echt voor de allerlaatste keer, weer iets te veranderen. Ik ben heel erg blij met het resultaat!”

Gonny Albers

Fashion Designer & Owner , Stip Studio

Eet jij om niet te willen voelen?

Eet jij om niet te willen voelen?

𝐄𝐞𝐭 𝐣𝐢𝐣 𝐨𝐦 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐭𝐞 𝐰𝐢𝐥𝐥𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐞𝐥𝐞𝐧? Bij emotie-eten denk je waarschijnlijk meestal aan de romcom's op tv waar de beste vriendin met chocola, ijs en wijn aankomt wanneer iemand liefdesverdriet heeft 🍫🍷🍨 "Zwelgen", je heel zielig voelen en verwennen met comfortfood. Of...

Lees meer
Eten, is dat voor jou om te lachen of om te huilen?

Eten, is dat voor jou om te lachen of om te huilen?

𝐄𝐭𝐞𝐧, 𝐢𝐬 𝐝𝐚𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮 𝐨𝐦 𝐭𝐞 𝐥𝐚𝐜𝐡𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐨𝐦 𝐭𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐥𝐞𝐧? De meeste mensen die ik spreek in mijn praktijk zijn gek op lekker eten🍦🥖 🧀 Bourgondiërs! Maar de RELATIE met eten is vaak juist niet fijn. Haat/liefde verhouding.. Want het eten is zo lekker, dat van jezelf constant...

Lees meer
Wat zie jij als je in de spiegel kijkt?

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt?

𝐖𝐚𝐭 𝐳𝐢𝐞 𝐣𝐢𝐣 𝐚𝐥𝐬 𝐣𝐞 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐞𝐠𝐞𝐥 𝐤𝐢𝐣𝐤𝐭?Waar focus je op? Voel je je blij? Onze mindset bepaalt door welke bril wij kijken. Is dat een roze bril waar alles extra mooi door is? ☀️ Of een grijze bril waar alles extra zwaar en donker door is? ⛈🕶Wij Hollanders willen graag...

Lees meer

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Ik ben altijd in om te sparren over jouw product of dienst. Dus bel of mail me met waar jij tegen aanloopt.